Снимка: Shealah Craighead, уикипедияС наближаването на президентските избори американските избиратели сигурно

...
Снимка: Shealah Craighead, уикипедияС наближаването на президентските избори американските избиратели сигурно
Коментари Харесай

Богатство на американския президент е намаляло с 300 млн. долара през 2019 г.

Снимка: Shealah Craighead, уикипедия

С наближаването на президентските избори американските гласоподаватели несъмнено се питат дали финансовото им състояние е по-добро, в сравнение с преди четири години, написа Investor.bg, представен от bgonair.bg.

Това на Доналд Тръмп не е. Нетното благосъстояние на американския президент е намаляло с 300 млн. $ през предходната година и е достигнало 2,7 милиарда $, заличавайки 10% от положението му, откогато зае поста, сочи показателят на милиардерите на Bloomberg.

Спадът е най-големият, откогато Bloomberg е почнала да следи благосъстоянието му през 2015 година Той стартира с намалели доходи от портфейла с офис здания на Trump Organization и е комбиниран с последствията от коронавирусната пандемия за имотните пазари.

Критиците на Тръмп ще кажат, че виновността си е негова. Те го упрекват, че не е взел пандемията на съществено, насърчил е съмнителна терапия с медикаменти вместо носенето на маска и е оставил щатите да наддават между тях за лимитираните медицински консумативи. Президентът погрешно съобщи, че в страната щеше да има по-малко случаи, в случай че имало по-малко проби.

Някои елементи на стопанската система потеглят нагоре с помощта на големите тласъци на държавното управление и Федералния запас и бързото ускорение на електронната търговия. Но последствията за недвижимите парцели, пътуванията и заниманията не престават .

Спадът на цената на портфейла с офис здания на президента на Wall Street 40, паметната Trump Tower на Пето авеню и парцели, притежавани взаимно с Vornado Realty Trust, има главен принос за свиването на чистото му благосъстояние. Голф игрищата му също са изгубили стойност на фона на по-широкия спад на цените, защото по-малко младежи практикуват спорта.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР